Актуални събития: Война Израел и Палестинска криза след изненадваща атака – Новини и Информация

С голямо съжаление обявяваме, че поради наскорошните събития и нападението на Палестина над Израел, нашата туроператорска агенция е взела решение да отложи предстоящата почивка в Израел, предвидена за датите от 8-ми до 12-ти декември 2023 г.

🛡️ Нашата първостепенна грижа е вашата безопасност и комфорт, и с този ход ние гарантираме вашия благополучен опит с нас. Във връзка с текущата нестабилна обстановка и насилието в региона, решихме, че е в най-добрия интерес на нашите клиенти да изчакаме и докато ситуацията се утвърди и стане по-сигурна.

🔙 Освен това, искаме да успокоим всички, че всички плащания, направени за тази почивка, ще бъдат върнати в пълен размер. Ако имате въпроси или изисквания относно процедурата за възстановяване на средства, моля, не се колебайте да се свържете с нас на следните контакти:

📞 Телефон: 0879 832 225 📧 Имейл: rmtravels.bg@gmail.com

Благодарим ви за разбирането и доверието, което проявявате към “Арем Травълс” ООД. Ние винаги сме тук, за да Ви подкрепим и да Ви осигурим най-добрите туристически изживявания.

Събитията се развиват, и с вашата безопасност пред очите ни, ние следим внимателно ситуацията в региона и ще Ви информираме за бъдещи обновления и възможни промени в нашите планове за почивки в Израел.

Бъдете здрави и в безопасност!

🌍✈️🏨 Арем Травълс” ООД